Imre-B Blog

Szórakozás, humor, tudomány, társadalom, cikkek, elméletek, képek grafikák stb...Imre-B Digital Art és Filozófia

RSS

Sötét múltú telefonszámok.

Nem rég vettem egy telefont új telefonszámmal. Majd  azt kellet tapasztalnom, hogy a telefonszám elég népszerű. Először egy hívás jött műszaki adás, vétel ügyben.  Közöltem hogy közöm nincs hozzá. Majd kiderült, hogy két közösségi oldalon is szerepel a telefonszámom. Nem épp elfogadható módon. Egy karikatúra alatt.  .Majd jöttek a gyerekek hívásai. Ezt követe egy pénzbehajtó cég SMS-e, fizess vagy baj lesz. Nyomázást indítottam, hogy vajon mért történik ez velem. A végén kiderült, hogy ez egy másik személy telefon száma volt. Aki miután szépen kihasználta leadta a szolgáltatónak. És kért egy új telefonszámot. A szolgáltató miután nem tudta szám sötét múltját, hát eladta újra. Tehát aki új telefonszámot vásárról ( új sím kártyát ) az számítson, arra hogy lehet, hogy rovót múltú a telefonszáma. És ne lepődjön meg azon, ha évnek évadján felhívja egy balkáni akcentusú hang, hogy mikor mehet azért a harminc telefonét.

Itt is írok az érték becslő kütyüről, hiszen ezt a blogom kicsit többre becsülte, mint amire számítottam. Pedig a két blog között nagy különbség nincs. Vagy csak én nem veszem észre.

Mint ahogy a másik blogomban írtam az értékbecslő legjobb elhelyezését a modul részben találtam a legjobbnak. A különbség csak a modul nevében van.

Az irányító pult elrendezés/modul hozzá adása/. A modul választóban válaszuk a HTML szerkesztő modul hozzáadása gombot. Itt válaszuk a HTML ikont a szerkesztőben különben hiba felíratott kapunk beillesztésnél ilyen felirattal a böngészője nem támogatja ezt a billentyű kombinációt. Természetesen ha ctrl+v -vel illesztjük be akkor nem. Tehát ne egérrel adjuk ki a beillesztés parancsot. Mint a másik blogomban leírtam. Az értékbecslő a http://bizinform.org/hu/ található de figyelmesen el kel olvasni mindent. Az oldal alján található kódot ki kell másolni és a fent említett módon be kell illeszteni. ( Másolásnál húzzuk az egeret teljesen le a lap aljáig mert hosszú a kód, magyarán nem látszik mind mert kicsi az ablak ). Úgy vetem észre hogy csak www.domain.blogger.hu ( a saját linkünk másoljuk be azért írom mert nem mindenki informatikus ) az igazi. http//-nél átküldőtt a külföldi változatra de én forintban akartam látni az oldalam állítólagos értékét. Kipróbáltam több honlapomon. Ahol lehet HTML szerkeszteni oda sikerült berakni.

Nem akarom ismételni magam aki erről a témáról bővebben szeretne olvasni az olvassa el a másik blogom. http://imre-x.blogspot.com/.  Vagy a link listán válasza az Imre-X linket.

Természetesen a bizinform oldalt mindenki ajánlom. Hiszen elég sok érdekes dolgot megtudhatunk honlapunkról, ha csak nem vadi új. Természetesen ebben az esetben, az interneten még nem nagyon van adat róla.

Az Imremagazinból kivált a websegéd tartalom és megalakult az Imre-hs-x honlap. . Információk, ingyenes honlapok készítéséhez. Webmester analytics telepítés ingyenes honlapokra. Postafiók és weblap védelem. Statisztikák. Kiegészítők honlapjainak linkjei. A tartalom idővel bővül. A tartalomból: Internetezők száma magyar országon, ingyenes honlapok száma, honlapok száma az interneten stb. ( becslések alapján ) Az Imre-hs mint próba változat még korlátozott ideig megtekinthető. Valószínűleg nem szűnik meg csak átalakul kiegészítő honlappá. Terveim szerint dokumentumokat teszek fel ugyan ebben a témában.

Imre-x

A volt Hunland weblapom átalakult Imre-HS-re ( Imre honlap segéd.) A hunland honlapomnak kicsi volt a nézettsége ezért átalakítottam. Imre-HS-ben az ingyenes honlapokkal  kapcsolatban nyújtok segítséget saját tapasztalataim alapján. Google analytics webmester telepítés, segédeszközök stb...Időközben elkészült a bövitett változata Imre-HS-X.

Elnézést kérek mindazoktól akiknek csalódást okoztam. De csak most vettem észre, hogy eltűntek az UFO képek az Imremagazinból. Most pótolom a hiányosságot. Sajnos úgy néz ki hogy feltörték a honlapom az idegenek. Lehet, hogy mégsem a holdat fényképeztem le? Két hónapja raktam fel a képeket vajon mikor tűntek el. De nem csak a szerverről de még a számítógépemből is eltűntek. Még jó hogy a mobilomon megvoltak.

Nem tud valaki egy UFO biztos tűzfalat?

Vajon hol lehet panasz tenni ha az UFO-k feltörik valaki honlapját.

Természetesen csak a hold. Mobilal probáltam lefényképezni.

de ez lett a végeredmény. ( vagy mégsem a hold ?)

Az egyiken mintha lenne egy furcsa árnyék.

Ez az oldal mind a két blogomon látható, ha netalán elütnének valamelyikről a képek újra.

Nem voltam elégeted a hónapok és napok albummal, ( kicsit túleffekteztem ) ezért felújítottam.
A Fényhatás weblapom képei. ( jobb oldali link ).

A mostani egy kicsit egyszerűbb. Természetesen a régit is meghagytam, ha valakinek az tetszik.
Az interneten körbe nézve ezt a stílust mintha csak én képviselném. A legtöbb dekorációval foglalkozó honlap mintha túl nőies lenne. Szikrázó ugráló tehén lila nyuszi, zöld táncoló teknősbéka stb...

Tervbe vettem az angol változatot is.

A honlapomon általában a saját képeim, grafikáim, dokumentumaim vannak.  A grafikáimat, képeimet, dokumentumaimat, általában legalább két honlapomra is felteszem. Ennek technika és ésszerűségi okai vannak. ( honlap feltörés, adatvesztés, stb.. Jártam már úgy, hogy saját honlapomon saját grafikámra kattintva egy vadidegen honlap jött be. A nézetség növelésnek azért szerintem, van egyszerűbb módja is. Igaz a honlapot már egy ideje nem használom, de beköltözni más honlapjára az azért pofátlanság. ). Általában lementem a számítógépemre a dokumentumaimat, képeimet, de miután egy hét éves roncsom van, amit néha reggelente egy- két órát kell szerelnem, hogy beinduljon, így ott sincsenek biztonságban az adataim. Bár DVD-re is lementem de csak ritkán. Nem győzném lemezzel. Tehát nem azért rakom fel több helyre a dokumentumaimat és képeimet, hogy az internetes szemetet növeljem, hanem ésszerűségi okokból. Ettől függetlenül  weblapjaim változatosak és érdekesek.

Feedek
Megosztás

imre-x.blogger.hu Webutation
Legfrissebb hozzászólások
 • Imre-B: Leginkább GIMP a kedvencem. De használom a Photo Pos Pro programot és fraktál készítő programokat. @Syncler:
  (2014-01-20 11:30:02)
  Digital Art
 • Syncler: Milyen programmal dolgozol?

  Egyébként én is grafikuskodom.
  (2014-01-19 21:43:38)
  Digital Art
 • Imre-B: A cikk leginkább az én véleményem. Forrás anyagot konkrétan nem használtam. A weblapok, cikkek szövegének eredetét vagy forrás anyagát pedig a kijelölés majd jobb egérgomb keresés a Google keresővel opcióval lehet ellenőrizni( elég a cikk nevét kijelölni vagy egy kívánt részt belőle ). A hiperaktivitásról pedig itt lehet olvasni. http://www.tenyek-tevhitek.hu/hiperaktivitas-es-taplalkozas.htm. Remélem tudtam segíteni.Imre-B@petneknekka:
  (2014-01-01 16:32:59)
  Az élelmiszerek hatása gondolkodásunkra, viselkedésünkre, közérzetünkre, társadalmunkra.
 • petneknekka: Nagyon érdekes és elgondolkoztató cikk! Bocsánat, ha buta a kérdés, de te írtad, vagy valamilyen forrást használtál? Ha ez utóbbi, akkor megadnád nekem kérlek? A szénhidrátok és bizonyos adalékok hatásáról a gyerekkori hiperaktivitásra már hallottam, olvastam, de a téma még úgy érzem "szűz terület", ezért örülök, ha bármi hasonlót találok.
  (2014-01-01 14:35:14)
  Az élelmiszerek hatása gondolkodásunkra, viselkedésünkre, közérzetünkre, társadalmunkra.
 • Imre-B: Köszönöm@Syncler:
  (2013-12-30 21:35:27)
  Boldog újévet.
 • Syncler: Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok Neked!
  (2013-12-30 20:11:43)
  Boldog újévet.
 • Törökné Ty. Gy.: Nem valami megnyugtató kilátást "festettél" elénk - igaz, sok helyen már az email címet is le kell adni ma is!
  (2013-11-28 19:28:16)
  Az internetes profilunk és a mindennapi életünk a jövőben.
 • Imre-B: Élképesztőek a számok de az általam olvasott cikkben azt írja, hogy némelyik csillag körül 3 lakható bolygó is kering. Itt sem sokon múlt ,hogy a Mars nem lakható a Vénusz meg lakható bolygó volt valamikor, csak történt valami a légkörével. @Syncler:
  (2013-11-17 11:08:08)
  Lakható bolygók.
 • Syncler: Semmit sem tudunk. Vagyis MI, egyszerű emberek.
  Mint mindig, akik hozzáférnek bővebben ezekhez a dolgokhoz, azok nem beszélnek. Nem azért, mert nem beszélnének, hanem azért, mert nem tehetik. Nekem ez a véleményem, ami kicsit összeesküvés-elmélet szagú, viszont meggyőződésem, hogy ha ennyi lakható bolygó van, akkor nem vagyunk egyedül.
  (2013-11-16 19:12:18)
  Lakható bolygók.
 • escorts Paris: I simply want to mention I am newbie to blogging and actually enjoyed this web page. Almost certainly I?m likely to bookmark your blog post . You really come with remarkable well written articles. Appreciate it for sharing your web site.
  (2013-03-27 22:04:57)
  Egyensúly a víz felett.
Counter
AmazingCounters.com
Powered by Blogger.hu