Imre-B Blog

Szórakozás, humor, tudomány, társadalom, cikkek, elméletek, képek grafikák stb...Imre-B Digital Art és Filozófia

RSS

Közmunka.

Miután ez egy blog, így a mindennapos élettel kapcsolatos dolgokat is felrakok. Ez az írás a honlapjaimon nem található meg, ez egy exkluzív írás, csak a blogger és a blogspot olvasóinak.

Első nap.

A közmunkás egykedvűen vágta a füvet a motoros fűkaszával. Nem is olyan nehéz gondolta, csak két hónapot kell kibírni. És csak napi négy óra, az nem is olyan sok. Ekkor repült el a feje mellett egy üvegdarab. A motoros fűkasza zsinegje dobta a ki a fűből. Káromkodott egyet majd leállította a gépet.  Egy széttört sörös üveg volt a fűben. Most már értette, hogy mért kell úgy kinéznie, mint egy jégkorongozónak. Fején arcvédős sisak, a lábain lábszárvédők. A gaz, mert fűnek nem nagyon lehetett nevezni, volt vagy negyven centi magas, nem csoda, hogy nem vette észre az üveget. Otthon a kertben csak gyepet nyírta elektromos fűkaszával. Ott meg nem nagyon érte ilyen meglepetés. Beindította a fűkaszát és óvatosan körbe nyírta az üveget. Mint egy fél óra múlva találta meg a kutya tetemet. Először csak a bűzt érezte. Majd szőrpamacsok kezdtek kirepkedni a fűből. Egy kistestű kutya volt.

 

Második nap.

A faluban az árok partján a füvet, keletet nyírnia. Legalább itt nem ér meglepetés gondolta magában. A fű itt nem volt olyan magas, mint a falu határában. Alig kezdte el a fűnyírást, amikor a kollégája elkezdett neki üvölteni. Állj le. Mi van nézett fel csodálkozva. És leállította a gépet. Nem látsz. Mutatott a másik, az út túloldalára. Egy luxus terepjáró ált ott. Egy régebben itt dolgozóval rakták össze, aki már rutinos volt bizonyos dolgokban. Mit gondolsz mi lesz, ha rápattan egy kavics a fényezésre, vagy ha egy kő betöri a szélvédőt. Még az unokád is fizethet. És híd el akinek ilyen kocsija van az betudja rajtad hajtani. Menj olyan helyre, ahol nem álkocsi és ott nyírd a füvet. Majd ha eláll innen, itt is levághatod.

Harmadik nap.

A kollegái mondták neki, hogy reggelizzen meg mert később nem fog tudni enni. A falu határában lévő csatornához, vagy ahogy a helyiek jó indulatúan hívták a patakhoz mentek ki. A három négy méter széles csatorna teli volt vízzel. Nem véletlenül. Ugyanis eldugult. Nemrég szélvihar volt, és a szélein lévő nádat letörte és befújta a csatornába. A nád egy helyen felhalmozódott és ezt kellet most kiszedniük. Vittek csáklyát, vasvillát, és kötelet. Mikor odaértek már érezni lehetett a bűzt. A kupac tetején egy kidobott hűtő volt, ezt kötéllel húzták ki. A nádat vasvillával szedték ki. Majd jött a csákja. Először egy bomlásnak indult kutya tetem került elő a vízből, majd egy felismerhetetlen valami. Még jó hogy szóltak neki a többek, hogy reggel egyen, most egy jó darabig biztos nem fog.

Az írás a fantázia szüleménye, minden hasonlósága a valósággal csak a véletlen műve.

Imre-x

A kutyám.

Etetés előtt.                                       Van aki még felnéz rám.

Van aki örül nekem.                        Igy néz amikor rosz fát tett a tüzre

A macska nem az enyém. Csak egy kóbor macska aki modellt ált egy pillanatra.

Az Imremagazinban további írásaim.

A világvége technikai okokból elmarad.

A Dinó gyilkos ufók. Még a holdat is szétlőtték.

Sok elmélet született már a dinók kihalásáról, most itt egy újabb, úgyis kevés van belőlük.

Most a dinók kihalásáról az a legnépszerűbb elképzelés, hogy egy üstökös, vagy egy aszteroida irtotta ki őket. Ezzel az elképzeléssel csak a baj, hogy úgy néz ki, mint ha a hadsereg megrendelésére készült volna. Az elmélet szerint egy tíz kilométer átmérőjű aszteroida, vagy üstökös csapódót a Földbe. Azért tíz kilométer átmérőjű az égitest mert ha kisebb lenne a hadsereg nem tudná eltalálni, ha meg nagyobb lenne, akkor meg nem lehetne üstökös, sem aszteroida mert az ennél nagyobb égitestek már kisbolygók vagy holdak. Azok meg általában a nem szoktak össze vissza repkedni. Az is érdekes, hogy 160 millió évig amíg a dinók uralták a Földet állítólag csak egyszer csapódót be egy ekkora objektum. Azt már meg sem említem, hogy vajon mért csak szelektív módon pusztított. A méret arányokkal is van egy kis probléma. Egy tíz kilométer átmérőjű objektum ugyanis nem tud globális katasztrófát okozni. Ha egy ötvenszeres krátert is hoz létre, ez a Föld egy jelentéktelen része. A méretek érzékeltetésére, ez egy 50 cm-es kráter egy 120 méter átmérőjű körben ( és ez csak a fél föld ). Nem valószínű, hogy a törmelék beborítja az egészet, vagy a szökőár körbefutja. Maradjunk a realitás talaján, minden jel szerint, a dinókat az ufók irtórák ki. Szelektíven csak az intelligenciával rendelkezők szoktak fajokat kiirtani.( lásd az embert ). Valószínűleg nem ez volt a céljuk. ( mint ahogy nekünk sem ). Általában akkor szoktak fajokat kiirtani ha azok valamiért útban vannak. Ha egy intelligens faj gyarmatosít egy területet akkor általában ezt teszi. De lehet hogy nem is egy idegen faj, hanem több is érkezett akkoriban a földre. Valószínűleg háborúztak is ennek nyomait érthették egyesek félre. A kőzetrétegekben megtalált égésnyomokra gondolok. A Mexikói-öbölben megtalált állítólagos hatalmas kráter is lehet egy robbanás nyoma. Sőt ha a holdat is jobban megnézzük akkor azt láthatjuk, hogy a hold egyes helyein több kráter van mint máshol. És ez csak egyet jelenthet. Valamikor régen a földön és környékén hatalmas csillagközi háború zajlott. Ha valaki mosolyog, ne tegye, mert ennek azért több realitása van mint egy nagy égitestbecspodásnak.

Ha valaki mégis rettegni szeretne a világvége, vagy az apokalipszis bekövetkezte miatt, annak csak azt tudom mondani, hogy a világvégék sosem egy pillant alatt következnek be, hanem egy hosszú folyamat végeredményeként. Most például az emberiség a leépülés folyamatában van. (a múlt század végéhez képest.) Bár technikailag még fejlődünk, de minden más területen a leépülés folyamata látszódik. Az ötvenes évekre már diktatúrák és kis királyságok halmaza lesz Európában és a Föld más országaiban. Az országok általában így próbálják megoldani a válságokat. De ez egy emberöltőbe is beletelhet amiből az egyén semmit vagy csak keveset vesz észre.

Fényhatás weblapom képei.

A kis felbontása miatt  mobilhoz ajánlom. Természetesen fel lehet tenni számítógépre is, de ajánlót előtte képszerkesztővel ( Picasa ) feltuníngolni. Pl. kollázst készteni belőle itt is látható egy ilyen.

Ugyanez az oldal a http://imre-x.blogspot.com/ is megtekinthető.

A fényhatás weblapomon mikró pixelezéssel készült gyógyító képek.

Honlapjaimat népszerűsítő blog. Információk a honlapjaimról és azok tartalmáról

Imremagazin:http://imremagazin.hupont.hu/

Tartalom. Websegítség kezdő felhasználóknak. Információk Gyálról. Az általam készített, számítógépes grafikák háttérképnek. Információk a külföldi és a magyar S F-ről. Elbeszéléseim és egyéb írásaim. Képek növényekről, állatokról. Információk vallásról, meditációról. Az egészség oldalon napi tápanyag szükséglet, és kalória táblázat.

Fényhatás:http://fenyhatas.hupont.hu/

Grafikáim.

Tartalom. Országok, nevek, vallás, univerzum, színek, hónapok, napok, városok album. stb

További honlapjaim.

Identitas:http://identitas.ewk.hu/

Kulturális honlap.

Imre-HS:http://hunland.5mp.eu/

Websegéd.

Xpont:http://xpont.5mp.eu/

Grafikai honlap

Nevek:http://nevek.ewk.hu/

Grafikai weblap.

Feedek
Megosztás

imre-x.blogger.hu Webutation
Legfrissebb hozzászólások
 • Imre-B: Leginkább GIMP a kedvencem. De használom a Photo Pos Pro programot és fraktál készítő programokat. @Syncler:
  (2014-01-20 11:30:02)
  Digital Art
 • Syncler: Milyen programmal dolgozol?

  Egyébként én is grafikuskodom.
  (2014-01-19 21:43:38)
  Digital Art
 • Imre-B: A cikk leginkább az én véleményem. Forrás anyagot konkrétan nem használtam. A weblapok, cikkek szövegének eredetét vagy forrás anyagát pedig a kijelölés majd jobb egérgomb keresés a Google keresővel opcióval lehet ellenőrizni( elég a cikk nevét kijelölni vagy egy kívánt részt belőle ). A hiperaktivitásról pedig itt lehet olvasni. http://www.tenyek-tevhitek.hu/hiperaktivitas-es-taplalkozas.htm. Remélem tudtam segíteni.Imre-B@petneknekka:
  (2014-01-01 16:32:59)
  Az élelmiszerek hatása gondolkodásunkra, viselkedésünkre, közérzetünkre, társadalmunkra.
 • petneknekka: Nagyon érdekes és elgondolkoztató cikk! Bocsánat, ha buta a kérdés, de te írtad, vagy valamilyen forrást használtál? Ha ez utóbbi, akkor megadnád nekem kérlek? A szénhidrátok és bizonyos adalékok hatásáról a gyerekkori hiperaktivitásra már hallottam, olvastam, de a téma még úgy érzem "szűz terület", ezért örülök, ha bármi hasonlót találok.
  (2014-01-01 14:35:14)
  Az élelmiszerek hatása gondolkodásunkra, viselkedésünkre, közérzetünkre, társadalmunkra.
 • Imre-B: Köszönöm@Syncler:
  (2013-12-30 21:35:27)
  Boldog újévet.
 • Syncler: Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok Neked!
  (2013-12-30 20:11:43)
  Boldog újévet.
 • Törökné Ty. Gy.: Nem valami megnyugtató kilátást "festettél" elénk - igaz, sok helyen már az email címet is le kell adni ma is!
  (2013-11-28 19:28:16)
  Az internetes profilunk és a mindennapi életünk a jövőben.
 • Imre-B: Élképesztőek a számok de az általam olvasott cikkben azt írja, hogy némelyik csillag körül 3 lakható bolygó is kering. Itt sem sokon múlt ,hogy a Mars nem lakható a Vénusz meg lakható bolygó volt valamikor, csak történt valami a légkörével. @Syncler:
  (2013-11-17 11:08:08)
  Lakható bolygók.
 • Syncler: Semmit sem tudunk. Vagyis MI, egyszerű emberek.
  Mint mindig, akik hozzáférnek bővebben ezekhez a dolgokhoz, azok nem beszélnek. Nem azért, mert nem beszélnének, hanem azért, mert nem tehetik. Nekem ez a véleményem, ami kicsit összeesküvés-elmélet szagú, viszont meggyőződésem, hogy ha ennyi lakható bolygó van, akkor nem vagyunk egyedül.
  (2013-11-16 19:12:18)
  Lakható bolygók.
 • escorts Paris: I simply want to mention I am newbie to blogging and actually enjoyed this web page. Almost certainly I?m likely to bookmark your blog post . You really come with remarkable well written articles. Appreciate it for sharing your web site.
  (2013-03-27 22:04:57)
  Egyensúly a víz felett.
Counter
AmazingCounters.com
Powered by Blogger.hu