Imre-B Blog

Szórakozás, humor, tudomány, társadalom, cikkek, elméletek, képek grafikák stb...Imre-B Digital Art és Filozófia

RSS

A galaxis méretét tekintetbe véve és annak valószínűségét, hogy a galaxisban mennyi bolygón lehet élet, megalapozott a feltevés, hogy nem vagyunk egyedül . Valószínűleg most is igen sok idegen faj figyel bennünket.  Szerény számításiam szerint kb. mint egy 500 idegen fajról lehet szó. (Valószínűleg a fejlettebb technikájuk miatt nem látjuk őket. ) Tehát több idegen faj figyel minket mint amennyi nemzet van a földön. Azt sem tartom kizártnak, hogy minden egyes embert megfigyelnek. ( pl. engem is miközben ezeket a sorokat írom. Jelentés: A hun 4543267-es alany ép most próbálja megfejteni az élet értelmét ).  Még jó, hogy nem szólnak bele az életünkbe, legalábbis nem sok értelme lenne. Hiszen épp azért figyelünk általában valamit, hogy tudjuk mit is tessz. Na azért senki ne ijedjen meg, hogy miközben ezt a cikket olvassa, ép  a háta mögött egy láthatatlan idegen lény, nagy serényen figyeli a reakcióit és gyorsan jegyzetel közben. Ez csak feltételezés.

( de azért érdekes gondolat, hogy az egyest hazahozó gyereket éppen nevelő szülő ezt gondolná: na ez most a hátam mögött mit írogat a jegyzettőmbe )

Azon el lehet töprengeni, hogy egy globális katasztrófa esetén beavatkoznának vagy csak néznék azt is ölbe tett kézzel kíváncsian.  Hiába nem vagyunk egyedül jobb ha vigyázunk magunkra. Szerintem minél fejlettebbek leszünk annál jobban figyelnek bennünket. Tehát valószínűleg vannak idegen lények a földön csak a közhiedelemmel ellentétben nem egy faj hanem sokkal több. Nincs is értelme egy fajban gondolkodni hiszen ha egy faj eljutott a fejletség arra a szintjére hogy más bolygókat felkeressen akkor többi is. A másik alternatíva, hogy mi vagyunk az első értelmes faj az univerzumban.  Ez az univerzum életkorát és méretét tekintetbe véve nem valószínű.

 

Imre-B

A Windows live rendszerét tesztelem.

A Hotmail regisztráció után kapunk egy Windows live ID azonosított amivel elég sok helyre beléphetünk. Sky drive tárhelyen 25 GB tárhelyet kép és dokumentum feltöltési lehetőséggel. ( ez a 25 GB nekem gyanús, szerintem elírták: a szerző  )

Időközben módosították a tárhely kapacitását 25 GB-ról 7 GB-ra.

A beágyazás funkcióval a weblapokon nyilvánossá tehetjük képeink dokumentumaink.

Ez azoknak a weblap és blog tulajdonosoknak jöhet jól akiknek kevés vagy korlátozott a tárhelyük.

Bővebben itt

http://explore.live.com/hotmail

Kíváncsiságból kipróbáltam. Lássuk működik e.  Kattints a mappára.

 

 

Belső statisztika.

2011-2012

Oldaletöltés.  3329   Látogató.   2186

2012   2579/2054

Külső statisztika

2011-2012

Oldaletöltések. 1081 Lárogató 303

2012   860/258

Melyiknek higyek.

Feedek
Megosztás

imre-x.blogger.hu Webutation
Legfrissebb hozzászólások
 • Imre-B: Leginkább GIMP a kedvencem. De használom a Photo Pos Pro programot és fraktál készítő programokat. @Syncler:
  (2014-01-20 11:30:02)
  Digital Art
 • Syncler: Milyen programmal dolgozol?

  Egyébként én is grafikuskodom.
  (2014-01-19 21:43:38)
  Digital Art
 • Imre-B: A cikk leginkább az én véleményem. Forrás anyagot konkrétan nem használtam. A weblapok, cikkek szövegének eredetét vagy forrás anyagát pedig a kijelölés majd jobb egérgomb keresés a Google keresővel opcióval lehet ellenőrizni( elég a cikk nevét kijelölni vagy egy kívánt részt belőle ). A hiperaktivitásról pedig itt lehet olvasni. http://www.tenyek-tevhitek.hu/hiperaktivitas-es-taplalkozas.htm. Remélem tudtam segíteni.Imre-B@petneknekka:
  (2014-01-01 16:32:59)
  Az élelmiszerek hatása gondolkodásunkra, viselkedésünkre, közérzetünkre, társadalmunkra.
 • petneknekka: Nagyon érdekes és elgondolkoztató cikk! Bocsánat, ha buta a kérdés, de te írtad, vagy valamilyen forrást használtál? Ha ez utóbbi, akkor megadnád nekem kérlek? A szénhidrátok és bizonyos adalékok hatásáról a gyerekkori hiperaktivitásra már hallottam, olvastam, de a téma még úgy érzem "szűz terület", ezért örülök, ha bármi hasonlót találok.
  (2014-01-01 14:35:14)
  Az élelmiszerek hatása gondolkodásunkra, viselkedésünkre, közérzetünkre, társadalmunkra.
 • Imre-B: Köszönöm@Syncler:
  (2013-12-30 21:35:27)
  Boldog újévet.
 • Syncler: Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok Neked!
  (2013-12-30 20:11:43)
  Boldog újévet.
 • Törökné Ty. Gy.: Nem valami megnyugtató kilátást "festettél" elénk - igaz, sok helyen már az email címet is le kell adni ma is!
  (2013-11-28 19:28:16)
  Az internetes profilunk és a mindennapi életünk a jövőben.
 • Imre-B: Élképesztőek a számok de az általam olvasott cikkben azt írja, hogy némelyik csillag körül 3 lakható bolygó is kering. Itt sem sokon múlt ,hogy a Mars nem lakható a Vénusz meg lakható bolygó volt valamikor, csak történt valami a légkörével. @Syncler:
  (2013-11-17 11:08:08)
  Lakható bolygók.
 • Syncler: Semmit sem tudunk. Vagyis MI, egyszerű emberek.
  Mint mindig, akik hozzáférnek bővebben ezekhez a dolgokhoz, azok nem beszélnek. Nem azért, mert nem beszélnének, hanem azért, mert nem tehetik. Nekem ez a véleményem, ami kicsit összeesküvés-elmélet szagú, viszont meggyőződésem, hogy ha ennyi lakható bolygó van, akkor nem vagyunk egyedül.
  (2013-11-16 19:12:18)
  Lakható bolygók.
 • escorts Paris: I simply want to mention I am newbie to blogging and actually enjoyed this web page. Almost certainly I?m likely to bookmark your blog post . You really come with remarkable well written articles. Appreciate it for sharing your web site.
  (2013-03-27 22:04:57)
  Egyensúly a víz felett.
Counter
AmazingCounters.com
Powered by Blogger.hu