Imre-B Blog

Szórakozás, humor, tudomány, társadalom, cikkek, elméletek, képek grafikák stb...Imre-B Digital Art és Filozófia

RSS

Készítetem egy egyszerű honlapsegédet. Nem nagyon találkoztam ilyennel, a magam egyszerű módján írtam le pár dolgot. Kimondottan az ingyenes weblapokkal kapcsolatban. Miután kicsit nagyra sikeredet már a témája miatt is, így pdf dokumentumban töltöttem fel. Ez még nem a végleges változat hiszen naponta változnak a programok.Pl.  Az alatt az idő alatt (kb. 3 hónap ) amíg ez a dokumentum elkészült az Analytics is megváltozott.

Ha van a közelben webmester akkor árulja már el nekem mért kell egy link ajánláshoz 700 karakteres ajánlást írni. Még a legnagyobb cikkem is alig nagyobb. Egy 250 karakteres leírásban bőven le lehet írni egy weblap tartalmát. A végén már a weblapon található gombok funkciójától elkezdve a látogatónak ajánlott távolságot a képernyőtől, hogy jobban élvezze a látványt is leírtam. Az egyéb feltételekről már csak pár mondatban, legyen a weblap optimalizálva mindhárom leginkább használt böngészőhöz.Elsőnek az IE másodiknak a Tűzrókát írja ( a Chrome kívül ki a fene használ mást. Esetleg a háziasszonyok és nyugdíjasok a IE vagy Tűzrókát.Most néztem meg a weblapom statisztikáját a kettő együtt 35 % mind a kettő hülyére van tömve kiegészítőkkel kezdésnél egy óra őket ki irtani az eszköztárból) Természetesen aldomain nem, csak ha blog ( a blogomat tetem fel ) . Blogoknál minimum 30 bejegyzés legyen. A weblap legyen mindig elérhető.
Némelyik linktárnál még a regisztráció is szükséges. ( baromira kel már a 20 linktárnál az ember a saját jelszavát se találja. ) és még sorolhatnám.
Minimum PR 3 a SEO fórum tagjának is természeten legyél tagja és így tovább.Még jó hogy fényképes önéletrajz nem kell hozzá. Ez a bejegyzés itt amúgy alig több mint 700 karakter hogy érzékeltessem mekkora ajánlást kérnek egyes link-tárak.

A hely Alsóbefőtfalva és Felsőbefőtfalva között van.

Senki ne keresse a térképeken tudtommal nincsenek ilyen falvak, legalábbis a mi térképeinken nincsenek. Ez a két falú egy velünk párhuzamos dimenzióban létezik. Érdekes módon az ott lakok át tudnak járni a mi dimenziónkba és vissza is tudnak menni. De mi nem tudunk át menni az ő világukba. Abban a világban kevesen laknak csak a kiválasztottak tudnak oda átmenni. Valamikor nagyon régen történhetett hogy valaki észrevette hogy áttud menni egy másik világba. De más nem.

Aztán több olyan ember is lett aki át tudott menni abba a másik világba. Csak később kezdték el sejteni hogy a génekben lehet valami. Bár voltak olyan vélemények is hogy ez Isteni kiválasztottság. Egyes emberek képesek erre mások nem. De aki képes is erre annak is tudni kell hol az átjáró. Egy baj volt csak a másik világgal hogy ott nem voltak állatok csak növények.

Így lényegében lakhatatlan volt. Egészen a huszadik századig. A gépek elterjedésével könnyebb és kényelmeseb lett az élet a másik világban. De még így sem lakják pár ezer embernél többen.

De ők igazi luxus körülmények között élnek. Nincsenek állatok amiktől félni kéne és nincsenek bűnözök sem és legutolsó sorban semmi civilizációs ártalom. Lényegében maga a mennyország.

Mindenki felépíti ott a saját kis kunyhóját és élvezi az életet. Ami érdekes hogy ott is lehet fogni a tévé és rádió adásokat így még tévét és rádiót is lehet vinni. Időnként az ember visszajön egy kis kajáért vagy más apróságért. Még az időjárás is kiegyensúlyozott. Télen is 10-15 fok van, és nyáron sincs több 30 foknál. Viharok is csendesek ha egyáltalán viharnak lehet nevezni az időnként eleredő esőt. Egy pici hibája van annak a világnak, utak nem nagyon vannak, azok is csak földutak amiket a helyiek készítetek a házaikhoz. Miután élő állatott nem lehet átvinni abba a világba így csak pár traktor gyalulgatja a földeket. Már ahol valaki nekiállt földet művelni. Ha valaki úgy érzi hogy méltó abba a világba való belépéshez ne egy csillagkaput keressen csak egy helyet. Ahol csak lép egyet és máris egy másik világban van. Annyit elárulhatok, hogy egy néptelen vidéken van, ahol szebbek a fák mint máshol és a csillagok is szebben ragyognak.. És hogy én honnan tudok róla, hát nekem is csak mesélték.

 

Imre-B 2012 05 13

Az egyik ingyenes tárhelyszolgáltató üzleti tartalmúnak minősítette az egyik weblapom és blokkolta. A weblapjaimon általában csak grafikáim és néha írásaim vannak. Az írásaimban nincs sem üzleti sem politikai tartalom.
Általában elvont tartalmúak.
( Én arra gyanakszom a magyar viszonyokat ismerve hogy vagy túl sok piros volt a grafikáimban vagy túl sok narancssárga .Esetleg az lehetett a baj hogy a kettőt kevertem néhol.) Csak viccelődöm. Valószínűleg csak arra akartak rávenni hogy vegyem meg a fizetős szolgáltatásuk. Ép ilyenek miatt rakom fel több weblapra is a grafikáim és írásaim. Az ember feltöltögeti anyaggal a weblapját az ingyenesre. Majd amikor már úgy gondolják hogy eleget feltettél szépen zárolják és pénzt kérnek. Vagy ha úgy gondolod letörölheted az egészet. Egy másik ingyenes szolgáltatónál például egy év után hatalmas reklám jelent meg a weblapon amitől nézhetetlen lett. Majd kiírták hogy ennyi és ennyi a reklám levétel.
Az ingyenes weblapokat ezért nem szeretik, egyik napról a másikra eltűnhetnek . A Linktárakba se nagyon akarják őket bevenni.

Itt egy válogatás grafikámból, szóljon ha valaki lát bennük üzleti tartalmat.


Feedek
Megosztás

imre-x.blogger.hu Webutation
Legfrissebb hozzászólások
 • Imre-B: Leginkább GIMP a kedvencem. De használom a Photo Pos Pro programot és fraktál készítő programokat. @Syncler:
  (2014-01-20 11:30:02)
  Digital Art
 • Syncler: Milyen programmal dolgozol?

  Egyébként én is grafikuskodom.
  (2014-01-19 21:43:38)
  Digital Art
 • Imre-B: A cikk leginkább az én véleményem. Forrás anyagot konkrétan nem használtam. A weblapok, cikkek szövegének eredetét vagy forrás anyagát pedig a kijelölés majd jobb egérgomb keresés a Google keresővel opcióval lehet ellenőrizni( elég a cikk nevét kijelölni vagy egy kívánt részt belőle ). A hiperaktivitásról pedig itt lehet olvasni. http://www.tenyek-tevhitek.hu/hiperaktivitas-es-taplalkozas.htm. Remélem tudtam segíteni.Imre-B@petneknekka:
  (2014-01-01 16:32:59)
  Az élelmiszerek hatása gondolkodásunkra, viselkedésünkre, közérzetünkre, társadalmunkra.
 • petneknekka: Nagyon érdekes és elgondolkoztató cikk! Bocsánat, ha buta a kérdés, de te írtad, vagy valamilyen forrást használtál? Ha ez utóbbi, akkor megadnád nekem kérlek? A szénhidrátok és bizonyos adalékok hatásáról a gyerekkori hiperaktivitásra már hallottam, olvastam, de a téma még úgy érzem "szűz terület", ezért örülök, ha bármi hasonlót találok.
  (2014-01-01 14:35:14)
  Az élelmiszerek hatása gondolkodásunkra, viselkedésünkre, közérzetünkre, társadalmunkra.
 • Imre-B: Köszönöm@Syncler:
  (2013-12-30 21:35:27)
  Boldog újévet.
 • Syncler: Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok Neked!
  (2013-12-30 20:11:43)
  Boldog újévet.
 • Törökné Ty. Gy.: Nem valami megnyugtató kilátást "festettél" elénk - igaz, sok helyen már az email címet is le kell adni ma is!
  (2013-11-28 19:28:16)
  Az internetes profilunk és a mindennapi életünk a jövőben.
 • Imre-B: Élképesztőek a számok de az általam olvasott cikkben azt írja, hogy némelyik csillag körül 3 lakható bolygó is kering. Itt sem sokon múlt ,hogy a Mars nem lakható a Vénusz meg lakható bolygó volt valamikor, csak történt valami a légkörével. @Syncler:
  (2013-11-17 11:08:08)
  Lakható bolygók.
 • Syncler: Semmit sem tudunk. Vagyis MI, egyszerű emberek.
  Mint mindig, akik hozzáférnek bővebben ezekhez a dolgokhoz, azok nem beszélnek. Nem azért, mert nem beszélnének, hanem azért, mert nem tehetik. Nekem ez a véleményem, ami kicsit összeesküvés-elmélet szagú, viszont meggyőződésem, hogy ha ennyi lakható bolygó van, akkor nem vagyunk egyedül.
  (2013-11-16 19:12:18)
  Lakható bolygók.
 • escorts Paris: I simply want to mention I am newbie to blogging and actually enjoyed this web page. Almost certainly I?m likely to bookmark your blog post . You really come with remarkable well written articles. Appreciate it for sharing your web site.
  (2013-03-27 22:04:57)
  Egyensúly a víz felett.
Counter
AmazingCounters.com
Powered by Blogger.hu