Imre-B Blog

Szórakozás, humor, tudomány, társadalom, cikkek, elméletek, képek grafikák stb...Imre-B Digital Art és Filozófia

RSS

Hogy emeljem blogom színvonalát felteszek pár verset.

 

A kutyám

A kutyám üvölt vonyít vajon mit lát ?

Mit lát mit lát közeledő postást lát.

Már tépi kerítést nyelvével hegyezi fogait dugja ki lábát.

Ne bántsd jó és rossz hír hozóját ő csak végzi  munkáját.


A postaláda.

Ó te drága postaláda van e benned számla ?

És a postaláda kacsint van bennem számla.

Ó te drága postaláda és jó híred van e számomra ?

És a postaláda megint kacsint, szórólap se szeri se száma.

 

A szórólap

Akciós minden ami szem szájnak ingere.

De kár hogy nincs pénzem semmire.

De majd ha lesz pénzem se veszek semmit.

Megtartom míg elmegyek a szupermarketig.

 

Imre-B

A sátán vagy más néven ördög kihúzta a székét és leült íróasztalához.

Fején két kecskeszarv, szemei vörösek és közhiedelemmel ellentétben nem voltak patái. Bőre viszont szénfekete volt, ezen kívül teljesen emberinek tűnt. Bekapcsolta számítógépét majd megnyitotta postafiókját. Az iroda teljesen hétköznapi iroda volt, szobanövények szekrénysor teli könyvekkel egy led tv, hifi a szekrénysorban.

Egy dolog hiányzott csak, és ez az ablak volt. A földallat teljesen értelmetlen lett volna. Helyette a sátán háta mögött egy hatalmas digitális képvolt, a képeken híres pokolra jutott emberek váltogatták egymást. A pokol királya feltette lábát íróasztalára és megnyitotta az első email-t.  Ekkor megjelent egy felírat a képernyőn  „ Kapcsolat megszakadt ! ”   A fene az akciós Internetbe: mondta hangosan. Újra csatlakozott. Az íróasztalán levő házi telefonon megnyomott egy gombot. Kedveském: mondta lágy hangon   Az internet szolgáltatónk igazgatóját jutassák már ide le hozzám, szeretnék egy baráti beszélgetést folytatni vele.

Holnap elüti egy személygépkocsi úgy jó lesz, hamarabb sajnos nem megy.

Jött a válasz a vonal másik végéről. Jó lesz: válaszolta. Ja és egy kávét is kérnék.

Gyorsan levette lábát az íróasztalról és megigazította magán az öltönyt. Két perc múlva egy volt manöken jött be a kávéval. Két cukorral mondta és letette a kávét az íróasztalra. Kifele menet az ördög mosolyogva nézte a hátsólyát. Hát igen nem kellet volna 20 évesen ….. Nem fejezte be a gondolatot. Kicsit megsajnálta. De hát gondolta itt nagyon jó helye van. Újra feltette lábát az íróasztalra és elkezdte olvasni az első email-t.

Szokásos könyörgés volt benne. Az illető felajánlotta lelkét a rossz anyagi helyzetének javításáért cserébe. A következő három ugyanaz. A negyedik már nagyratörőbb volt. Ő nem a szegénység elkerülését akarta ugyanis megvolt mindene sőt tehetős, úgymond gazdag ember volt. Természetesen még több vagyont szeretett volna. Már megint egy nem normális mondta magában a pokol ura és elhúzta a száját.  A szerződés vele egyszerű volt, ha elfogadja a másik lelkét teljesíti annak kívánságát.  Természetesen nem fogadta el.  Így is  úgy is pokolra jut az ilyen, addig meg had egye fene. Bekapcsolta a tévét. Az esti híradások kezdődtek. Balestek, rablások, elvétve egykét politikával foglalkozó híradás. Átkapcsolt egy természetfilmeket sugárzó adóra. Egy oroszlán ép egy vadmalacot marcangolt. Tovább kapcsolt. Egy tudományos adón ép a börtönöket mutatták be.

A következő csatornán egy telesorozat ment, természetesen ármány cselszövés meg minden ami kell. Újabb tudományos csatorna következett ahol ép egy hurrikán pusztítását mutatták.  Végre talált egy rajzfilm csatornát. Hát ez még nekem is sok gondolta magában. Kihúzta íróasztala fiókját és kivet belőle egy szivart. Levágta a végét majd rágyújtott. Karikát fújogatva nézte a rajzfilmet. Ez a technikai fejlődés több embert jutat pokolra mint kéne mélázott magában. De viszont ez a sok kütyü elég jól szórakoztat és elővette zsebéből a legújabb mobiltelefont. Ránézett órájára odafent már éjszaka volt. Felhívta a tudakozott. Kicsenget.

Mosolyra húzta a száját.

Egy fiatal nő vette fel.

Halló szóltak bele.

A temető őr vagyok elkezdtek kikelni a sírból a halottak mi ilyenkor a teendő ?

Melyik temető ? Kérdezte a diszpécser.

Hát a központi vágta rá a pokol ura.

Várjon.

A sátán vigyorgott magában miközben elképzelte ahogy egy másik diszpécserrel konzultál a hölgy.

A vonal másik végén ezenközben.

Ki ez az idióta ? Mondta a diszpécser magában. Majd odafordult az egyik kolléganőjéhez. Mit csináljak valami idióta van a vonalban. Azt mondja ő a temető őr és elkezdtek kikelni a halottak a sírjaikból. Nézd meg milyen számot ír ki. Jött a válassz. Majd tedd le ha újra hív mond meg neki hogy a telefon betyárkodást a törvény bünteti.

Csupa hatost mutat. Mondta elképedve a diszpécseres hölgy a kollégájának.

Ilyen telefonszám nincs is. Gyorsan bontotta a vonalat.

A fenébe mondta a sátán semmi humorérzékük. De azért jót vidult.

Újra elkezdte olvasni az email-e-ket.

Egy érdekes levélre bukkant. A levél írója kivételesen nem a lelkét akarta eladni. Az iránt érdeklődött, hogy mikor lesz világvége.

A sátán szépen elkezdte a választ írni.

Nagyon meghat az ön érdeklődése de sajnálattal kell közölnöm hogy a közeljövőben biztosan nem. Jelenleg idelent jobb a helyzet mint odafönt.

 

Tisztelettel a pokol ura.

Oroszország felet megint felrobbant egy meteor. Érdekes ,hogy pont majdnem száz éve volt egy ehhez hasonló esemény Szibériában.

Meteor

 

Eredeti kép:Imre-B Grafika

A gazdasági válságokkal kapcsolatban felmerült a gyanú ,hogy a föld fizet e idegen fajoknak sarcot. Mint a középkorban a városok fizetek sarcot különböző haduraknak vagy idegen hatalmaknak. Nem elképzelhetetlen a dolog, csak gondoljunk bele a sok UFO észlelésbe. Itt repkednek de mégsem veszik fel velünk a kapcsolatot, legalábbis nem úgy ahogy a filmekben elénk tárják. Képzeljük el a jelentett: rádióadás fognak egy égi megfigyelő állomáson az űrből, az üzenetben koordináták vannak, a távcsöveket odafordítják és mit látnak egy hatalmas idegen űrhadiflottát. A következő üzenetben pedig az összeg Pl. nyersanyag kincsek vagy kísérleti vagy egyéb célra emberek vagy kitudja mi ami fontos lehet egy idegen fajnak. Nem hiszem bármit tehetnének a földi kormányok azonkívül ,hogy eltitkolják a lakosság elöl a dolgot. Szépen kipakolják a sarcot ahova az idegenek kérik és hagyják hogy elvigyék. Na ilyenkor láthatunk UFO amikor jön és elviszi ami kell neki. Most csavarjunk egy kicsit a dolgon miután elég nagy az űr lehet ,hogy nem is egy idegen fajnak fizet a föld sarcot hanem többnek is ? Természetesen ezek csak találgatások, de most például miért is van gazdasági válság ?  Nyersanyag kincsek vannak fejlődni is szépen fejlődünk tehát különösebben semmi sem indokolja a dolgot.

Imre-B

Feedek
Megosztás

imre-x.blogger.hu Webutation
Legfrissebb hozzászólások
 • Imre-B: Leginkább GIMP a kedvencem. De használom a Photo Pos Pro programot és fraktál készítő programokat. @Syncler:
  (2014-01-20 11:30:02)
  Digital Art
 • Syncler: Milyen programmal dolgozol?

  Egyébként én is grafikuskodom.
  (2014-01-19 21:43:38)
  Digital Art
 • Imre-B: A cikk leginkább az én véleményem. Forrás anyagot konkrétan nem használtam. A weblapok, cikkek szövegének eredetét vagy forrás anyagát pedig a kijelölés majd jobb egérgomb keresés a Google keresővel opcióval lehet ellenőrizni( elég a cikk nevét kijelölni vagy egy kívánt részt belőle ). A hiperaktivitásról pedig itt lehet olvasni. http://www.tenyek-tevhitek.hu/hiperaktivitas-es-taplalkozas.htm. Remélem tudtam segíteni.Imre-B@petneknekka:
  (2014-01-01 16:32:59)
  Az élelmiszerek hatása gondolkodásunkra, viselkedésünkre, közérzetünkre, társadalmunkra.
 • petneknekka: Nagyon érdekes és elgondolkoztató cikk! Bocsánat, ha buta a kérdés, de te írtad, vagy valamilyen forrást használtál? Ha ez utóbbi, akkor megadnád nekem kérlek? A szénhidrátok és bizonyos adalékok hatásáról a gyerekkori hiperaktivitásra már hallottam, olvastam, de a téma még úgy érzem "szűz terület", ezért örülök, ha bármi hasonlót találok.
  (2014-01-01 14:35:14)
  Az élelmiszerek hatása gondolkodásunkra, viselkedésünkre, közérzetünkre, társadalmunkra.
 • Imre-B: Köszönöm@Syncler:
  (2013-12-30 21:35:27)
  Boldog újévet.
 • Syncler: Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok Neked!
  (2013-12-30 20:11:43)
  Boldog újévet.
 • Törökné Ty. Gy.: Nem valami megnyugtató kilátást "festettél" elénk - igaz, sok helyen már az email címet is le kell adni ma is!
  (2013-11-28 19:28:16)
  Az internetes profilunk és a mindennapi életünk a jövőben.
 • Imre-B: Élképesztőek a számok de az általam olvasott cikkben azt írja, hogy némelyik csillag körül 3 lakható bolygó is kering. Itt sem sokon múlt ,hogy a Mars nem lakható a Vénusz meg lakható bolygó volt valamikor, csak történt valami a légkörével. @Syncler:
  (2013-11-17 11:08:08)
  Lakható bolygók.
 • Syncler: Semmit sem tudunk. Vagyis MI, egyszerű emberek.
  Mint mindig, akik hozzáférnek bővebben ezekhez a dolgokhoz, azok nem beszélnek. Nem azért, mert nem beszélnének, hanem azért, mert nem tehetik. Nekem ez a véleményem, ami kicsit összeesküvés-elmélet szagú, viszont meggyőződésem, hogy ha ennyi lakható bolygó van, akkor nem vagyunk egyedül.
  (2013-11-16 19:12:18)
  Lakható bolygók.
 • escorts Paris: I simply want to mention I am newbie to blogging and actually enjoyed this web page. Almost certainly I?m likely to bookmark your blog post . You really come with remarkable well written articles. Appreciate it for sharing your web site.
  (2013-03-27 22:04:57)
  Egyensúly a víz felett.
Counter
AmazingCounters.com
Powered by Blogger.hu