Imre-B Blog

Szórakozás, humor, tudomány, társadalom, cikkek, elméletek, képek grafikák stb...Imre-B Digital Art és Filozófia

RSS

A korral haladva kiegészítés az álomfejtő könyvekhez. Mi mit jelent az álmodban.

Mobiltelefon.

Hírt kapsz régen látott szeretteidről, ismerősödről.

Táblagép.

Új ismerőseid lesznek.

Laptop.

Nemsokára új munkád lesz, vagy előléptetnek.

Internet.

Sorsod jobbra fordul.

Facebook.

Az egyik ismerősöd gondot fog okozni.

Klaviatúra.

Többet kell majd dolgoznod.

Pendrive.

Valaki el fog árulni vagy egy barátod ellened fordul.

Mikrohullámú sütő.

Több pénzed lesz.

Tévé.

Nagy meglepetésben lesz részed.

Cd, DVD.

Nagy öröm fog érni.

Kazetta.

Nagy bánat fog érni.

Számítógép.

Sok ember fog kedvelni vagy híres leszel.

Egér. ( számítógépes )

Nemsokára megromlik egészséged.

UFO

Nagy veszteség fog érni.

A  hajléktalanokról általánosan úgy vélekednek, hogy egy kellemetlen probléma. Sőt egyesek szerint az is sok amit az államtó és a segélyszervezetektől kapnak.  A hajléktalanokról viszont nem valami ködös homályos okból kell gondoskodni, hanem azért mert ez a társadalom érdeke. Például egy köztük kitörő járvány érint mindenkit társadalmi helyzetétől függetlenül. Emlékezünk az Ázsiából érkező madárinfluenza mekkora pánikot okozott Európában. Tehát nem véletlenül kell nekik ételt osztani, hajléktalan szállókat biztosítani ahol időnként tisztálkodni tudnak és orvosi ellátáshoz jutnak. A szegény.webnode.hu weboldalamon a segélyszerveztek listája és egyéb információ is meg található.

Rászorulók várakoznak a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Baptista Szeretetszolgálat közös ételosztásán a Magyar Máltai Szeretetszolgálat központja mellett Budapesten, az I. kerületi Bem rakparton 2014. január 17-én. Két nap alatt 2000 adag ételtelt osztanak ki. Egységes koncepciót készít a főváros a közterületi ételosztások engedélyezéséről. Ennek elkészültéig viszont az egyedi, közterületen történő ételosztási kérelmeket egyelőre nem bírálják el.
MTI Fotó: Kallos Bea

Miután legfőképp számítógépes grafikákkal foglalkozom íme pár képem.

http://imre-b.deviantart.com/gallery/

 

 

Előre közlöm, hogy nem vagyok blogellenes hiszen én is blogger vagyok, csak mint érdekséget adom közre eme művet.  Kérem senki ne vegye túl komolyan és legfőképp ha blogíró, magára. Az itt leírtak nem csak a blogokra de a közösségi oldalakra is jellemzőek.

A bloggerek világa elég sokféle a figyelemhiányostól az unatkozó háziasszonyig mindenféle megtalálható az Interneten. Lássuk ki miért ír blogot.

A figyelemhiányos elképesztő hülyeségeket képes közreadni blogjában arra várva, hogy minél többen olvassák, ezáltal találva értelmet életének. Általában az ilyenek nincsenek barátai és egyszem gyerek   Az okoskodó éppen meg elméleteivel kápráztatja el a világot és arról próbál minket meggyőzni, hogy valami új felfedezés tanúi lehetünk, és ezt természetesen neki köszönhetjük. Az üldözési mániában szenvedő ufós szentül hiszi, hogy itt vannak az idegenek és erről ő neki most tájékozatni kell a világot, mert amúgy mi ezt nem vennénk észre. Az unatkozó háziasszonyok, vagy sütni főzni, vagy éppen varrni tanítanak, arra gondolván, hogy a többi háziasszonyt az anyukája nem tanította meg, sem sütni főzni, sem varrni. Mentségükre legyen mondva, azért lehet újat tanulni tőlük.  A fel nem fedezett író, blogjában közli novelláit, verseit és reménykedik, hogy felfedezik tehetségét. Ami nem valószínű amíg el nem küldi valamelyik kiadónak alkotásait. Az unatkozó milliomosok és csemetéik is blogban közlik a világgal, hogy nekik milyen jól megy. Beszámolnak utazásaikról, kirándulásaikról vagy éppen arról, hogy hol voltak vásárolni, milyen új luxuskocsit vagy házat vetek.. Ezzel is megpróbálva megalázni a többi embert. Az isteni hitet és egyetemes boldogságot hirdető a blogján keresztül akarja megváltani a világot, ami nem sikerül soha, hiszen még magának az önkéntes megváltónak is valószínűleg vannak bűnei. A politikai bloggernek meg mindegy, hogy kit, csak valaki ellen uszíthasson. Ő csak elégedetlen életével, és ezért valaki hibás gondolkodás képviselője. A magamutogató beszámol magánéletéről természetesen álnéven. A szaftosabb magánéleti részeket sem kihagyva, ami egyfajta izgalommal tölti el mind az olvasót mind az írót. A szép verseket idézeteket képeket tartalmazó blog írója hamar meg unja művét és újabba kezd. Ő csak adni akar a világnak, maga sem tudja miért. A fiatal aki szüleivel nem tudja megbeszélni problémáit is blogot ír, remélve hogy ez segít neki. Az önkéntes humoristák akik úgy gondolják blogjukkal elfeledtetik az emberek mindennapos problémáit. Ők csak egy kis népszerűséget akarnak. Nekik egy vicc ez a világ és folyamatosan jókedvük van ki tudja miért.. Vannak még a sport, hobbi, mozi, blogok írói akik úgy gondolják, hogy ami a tévében az Interneten van az még kevés az emberiségnek és még az ő blogjuk hiányzik ebből a világból. Ők az észnélküli rajongói a sportnak a barkácsolásnak és a filmeknek.

És mindeközben mindegyikük lesi a blogstatisztikát, várják a látogatókat, a napi öt  először még öröm majd kevés. Majd egyre több látogató jön, ha jön. De ha napi száz jön az is kevés, egy idő után. Vannak akik mindent bevetnek, linktárakba felteszik blogjuk linkjét, közösségi oldalakon osszák meg bejegyzéseiket akár egy nap többször is, látogató csere oldalakon güriznek stb…egészen addig amíg bele nem unnak.

Természetesen nem teljes a lista, hiszen még számtalan ok miatt írnak blogot az emberek.

A nyugati és amerikai blogoktól eltérően a keleti blogok között pl. nem nagyon van, vagy nincs is tényfeltáró blog. Ezenkívül minden másban megegyeznek a világ blogjai.

Feedek
Megosztás

imre-x.blogger.hu Webutation
Legfrissebb hozzászólások
 • Imre-B: Leginkább GIMP a kedvencem. De használom a Photo Pos Pro programot és fraktál készítő programokat. @Syncler:
  (2014-01-20 11:30:02)
  Digital Art
 • Syncler: Milyen programmal dolgozol?

  Egyébként én is grafikuskodom.
  (2014-01-19 21:43:38)
  Digital Art
 • Imre-B: A cikk leginkább az én véleményem. Forrás anyagot konkrétan nem használtam. A weblapok, cikkek szövegének eredetét vagy forrás anyagát pedig a kijelölés majd jobb egérgomb keresés a Google keresővel opcióval lehet ellenőrizni( elég a cikk nevét kijelölni vagy egy kívánt részt belőle ). A hiperaktivitásról pedig itt lehet olvasni. http://www.tenyek-tevhitek.hu/hiperaktivitas-es-taplalkozas.htm. Remélem tudtam segíteni.Imre-B@petneknekka:
  (2014-01-01 16:32:59)
  Az élelmiszerek hatása gondolkodásunkra, viselkedésünkre, közérzetünkre, társadalmunkra.
 • petneknekka: Nagyon érdekes és elgondolkoztató cikk! Bocsánat, ha buta a kérdés, de te írtad, vagy valamilyen forrást használtál? Ha ez utóbbi, akkor megadnád nekem kérlek? A szénhidrátok és bizonyos adalékok hatásáról a gyerekkori hiperaktivitásra már hallottam, olvastam, de a téma még úgy érzem "szűz terület", ezért örülök, ha bármi hasonlót találok.
  (2014-01-01 14:35:14)
  Az élelmiszerek hatása gondolkodásunkra, viselkedésünkre, közérzetünkre, társadalmunkra.
 • Imre-B: Köszönöm@Syncler:
  (2013-12-30 21:35:27)
  Boldog újévet.
 • Syncler: Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok Neked!
  (2013-12-30 20:11:43)
  Boldog újévet.
 • Törökné Ty. Gy.: Nem valami megnyugtató kilátást "festettél" elénk - igaz, sok helyen már az email címet is le kell adni ma is!
  (2013-11-28 19:28:16)
  Az internetes profilunk és a mindennapi életünk a jövőben.
 • Imre-B: Élképesztőek a számok de az általam olvasott cikkben azt írja, hogy némelyik csillag körül 3 lakható bolygó is kering. Itt sem sokon múlt ,hogy a Mars nem lakható a Vénusz meg lakható bolygó volt valamikor, csak történt valami a légkörével. @Syncler:
  (2013-11-17 11:08:08)
  Lakható bolygók.
 • Syncler: Semmit sem tudunk. Vagyis MI, egyszerű emberek.
  Mint mindig, akik hozzáférnek bővebben ezekhez a dolgokhoz, azok nem beszélnek. Nem azért, mert nem beszélnének, hanem azért, mert nem tehetik. Nekem ez a véleményem, ami kicsit összeesküvés-elmélet szagú, viszont meggyőződésem, hogy ha ennyi lakható bolygó van, akkor nem vagyunk egyedül.
  (2013-11-16 19:12:18)
  Lakható bolygók.
 • escorts Paris: I simply want to mention I am newbie to blogging and actually enjoyed this web page. Almost certainly I?m likely to bookmark your blog post . You really come with remarkable well written articles. Appreciate it for sharing your web site.
  (2013-03-27 22:04:57)
  Egyensúly a víz felett.
Counter
AmazingCounters.com
Powered by Blogger.hu