Imre-B Blog

Szórakozás, humor, tudomány, társadalom, cikkek, elméletek, képek grafikák stb...Imre-B Digital Art és Filozófia

RSS

Aki megnézi weboldalam annak feltűnik, hogy elég sokféle stílusú képet készítek. Kézsíitek illusztrációkat a blogbejegyzéseimhez, weblapjaimhoz, kísérletezek különböző technikákkal képszerkesztési módszerekkel. Ezenkívül készítek kimondottan művészeti céllal vagy csak a látvány miatt képeket. Tehát három különböző kategóriájú képstílus található a weboldalamon. Az illusztrációk minőségét értékét pl. nem lehet összehasonlítani egy művészeti céllal készített képemmel. Amelyik képemnél csak kísérletezem vagy illusztrációnak készült ott a nyomtatási lehetőséget sem tetem lehetővé hiszen ezek nem eladásra készültek. Aki a látványosabb képeimből akar válogatni annak a galériámban 3D fraktál vagy 3D object mappámat ajánlom, aki az illusztrációk között szeretne nézelődni annak a mixed, fotómanipuláció, sci-fi, animals esetleg a sample mappámat ajánlom. A fraktál mappákban egyszerű fraktálok találhatók ezeket csak a látványért rakom fel.

http://imre-b.deviantart.com/


Minden azon személy akit sérelem ért Földönkívüliek részéről az elmúlt években, panaszt tehet a következő címen.  Seholnincs úti elmegyógyintézet földszint VI szoba. A panaszokat érkezési sorrendben vizsgáljuk ki. Azok is itt jelentkezzenek akiket anyagi kár ért a Földönkívüliek részéről pl. gabona körök által okozott kár.

A gonosz nem más mint biokémiai folyamat ami ott van minden emberben.  Ezt a biokémiai folyamatot tette az ember misztikussá.  Amikor gyűlöletet, haragot, irigységet érzünk akkor lényegében egy biokémiai folyamat által kiváltott ingert érzünk, amit szavakkal gondolatokkal tettekkel indoklunk.

Feedek
Megosztás

imre-x.blogger.hu Webutation
Legfrissebb hozzászólások
 • Imre-B: Leginkább GIMP a kedvencem. De használom a Photo Pos Pro programot és fraktál készítő programokat. @Syncler:
  (2014-01-20 11:30:02)
  Digital Art
 • Syncler: Milyen programmal dolgozol?

  Egyébként én is grafikuskodom.
  (2014-01-19 21:43:38)
  Digital Art
 • Imre-B: A cikk leginkább az én véleményem. Forrás anyagot konkrétan nem használtam. A weblapok, cikkek szövegének eredetét vagy forrás anyagát pedig a kijelölés majd jobb egérgomb keresés a Google keresővel opcióval lehet ellenőrizni( elég a cikk nevét kijelölni vagy egy kívánt részt belőle ). A hiperaktivitásról pedig itt lehet olvasni. http://www.tenyek-tevhitek.hu/hiperaktivitas-es-taplalkozas.htm. Remélem tudtam segíteni.Imre-B@petneknekka:
  (2014-01-01 16:32:59)
  Az élelmiszerek hatása gondolkodásunkra, viselkedésünkre, közérzetünkre, társadalmunkra.
 • petneknekka: Nagyon érdekes és elgondolkoztató cikk! Bocsánat, ha buta a kérdés, de te írtad, vagy valamilyen forrást használtál? Ha ez utóbbi, akkor megadnád nekem kérlek? A szénhidrátok és bizonyos adalékok hatásáról a gyerekkori hiperaktivitásra már hallottam, olvastam, de a téma még úgy érzem "szűz terület", ezért örülök, ha bármi hasonlót találok.
  (2014-01-01 14:35:14)
  Az élelmiszerek hatása gondolkodásunkra, viselkedésünkre, közérzetünkre, társadalmunkra.
 • Imre-B: Köszönöm@Syncler:
  (2013-12-30 21:35:27)
  Boldog újévet.
 • Syncler: Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok Neked!
  (2013-12-30 20:11:43)
  Boldog újévet.
 • Törökné Ty. Gy.: Nem valami megnyugtató kilátást "festettél" elénk - igaz, sok helyen már az email címet is le kell adni ma is!
  (2013-11-28 19:28:16)
  Az internetes profilunk és a mindennapi életünk a jövőben.
 • Imre-B: Élképesztőek a számok de az általam olvasott cikkben azt írja, hogy némelyik csillag körül 3 lakható bolygó is kering. Itt sem sokon múlt ,hogy a Mars nem lakható a Vénusz meg lakható bolygó volt valamikor, csak történt valami a légkörével. @Syncler:
  (2013-11-17 11:08:08)
  Lakható bolygók.
 • Syncler: Semmit sem tudunk. Vagyis MI, egyszerű emberek.
  Mint mindig, akik hozzáférnek bővebben ezekhez a dolgokhoz, azok nem beszélnek. Nem azért, mert nem beszélnének, hanem azért, mert nem tehetik. Nekem ez a véleményem, ami kicsit összeesküvés-elmélet szagú, viszont meggyőződésem, hogy ha ennyi lakható bolygó van, akkor nem vagyunk egyedül.
  (2013-11-16 19:12:18)
  Lakható bolygók.
 • escorts Paris: I simply want to mention I am newbie to blogging and actually enjoyed this web page. Almost certainly I?m likely to bookmark your blog post . You really come with remarkable well written articles. Appreciate it for sharing your web site.
  (2013-03-27 22:04:57)
  Egyensúly a víz felett.
Counter
AmazingCounters.com
Powered by Blogger.hu