Imre-B Blog

Szórakozás, humor, tudomány, társadalom, cikkek, elméletek, képek grafikák stb...Imre-B Digital Art és Filozófia

RSS

Játszunk el a gondolattal, hogy a földet megszállják az idegenek, de nem egy faj hanem több, mondjuk négy. Mert hát az nincs köbevése, hogy csak egy idegen faj szállhatja meg a földet. Ez csak Hollywood-ban sikk. A valóság valószínűleg az lesz mint Amerika felfedezésekor, ha egy megindul megy az összes többi utána.  Először a spanyolok, portugálok, majd az angolok, franciák. Tehát megjelenik egy idegen faj majd utána a többi, mondjuk összesen négy.  Ha a saját történelmünket vesszük alapul egyből elkezdenek marakodni a koncon, természetesen a mi bevonásunkkal. Amerikaiak az egyik idegen faj mellet, Európaiak a másik idegen faj mellet, az Ázsiaiak a harmadik míg az Afrikaiak és csapjuk hozzájuk az arabokat a negyedik faj mellet kezdenek háborúzni. Természetesen mindezt a földön. És mint az Amerika esetében is megtörtént mi leszünk csak a vesztesek. Valószínűleg nem lesz nehéz összeugrasztani a nemzeteket. A nemzetek gondolkodására jellemző, hogy háború esetén egyből megpróbálnak az általuk erősebnek vélt mellé állni egy kis haszon vagy terület reményében. Nem mondom, hogy nem kapunk fejlett technikát az idegenektől de azt önmagunk vagyis a föld megvédésére nem fogjuk tudni felhasználni. Ügyelni fognak arra az idegek, hogy csak olyasmit adjanak át amivel csak önmagunknak tudunk jobban ártani.. Aki olvasta Karl May írásait az tudja, a tűzesvíz a puska amit az Európaiaktól kaptak az indiánok mit tett velük. A tűzesvíz szétzilálta társadalmukat a puskával meg csak egymást tudták hatékonyban íratni. Karl May írásaiból az is jól látszik ,hogy egyes törzsek, hogy csatlakoztak az angolokhoz míg más törzsek a franciákhoz. Tehát a föld inváziójakor nem lesz hősies küzdelem a föld megvédésért hanem mindenki a saját kis hasznát lesi majd. Természetesen az idegnek majd fondorlattal és csellel is rávesznek minket erre ha esetleg nem menne máskép a dolog. A végén a föld egyik kontinensén egy galaktikus királyi helytartó uralkodna, míg a másik kontinensen egy másik galaktikus királyi helytartó uralkodna, négy vagy több gyarmatra osztva fel a földet. Tehát ha több idegen faj is megjelenik a közeljövőben itt, és mind azt mondja, hogy békével jöttünk, ne higgyünk nekik, a saját múltunk és a realitás legalábbis ezt diktálja.

A blog olvasóinak UFO mentesség. A blog olvasóit garantáltan nem rabolják el az UFO-k.

Hidrid fraktálok vagyis más fraktálokkal, képbeillesztéssel vagy effektekkel keresztezet fraktálok.

További képeim:Imre-B deviantArt

Feedek
Megosztás

imre-x.blogger.hu Webutation
Legfrissebb hozzászólások
 • Imre-B: Leginkább GIMP a kedvencem. De használom a Photo Pos Pro programot és fraktál készítő programokat. @Syncler:
  (2014-01-20 11:30:02)
  Digital Art
 • Syncler: Milyen programmal dolgozol?

  Egyébként én is grafikuskodom.
  (2014-01-19 21:43:38)
  Digital Art
 • Imre-B: A cikk leginkább az én véleményem. Forrás anyagot konkrétan nem használtam. A weblapok, cikkek szövegének eredetét vagy forrás anyagát pedig a kijelölés majd jobb egérgomb keresés a Google keresővel opcióval lehet ellenőrizni( elég a cikk nevét kijelölni vagy egy kívánt részt belőle ). A hiperaktivitásról pedig itt lehet olvasni. http://www.tenyek-tevhitek.hu/hiperaktivitas-es-taplalkozas.htm. Remélem tudtam segíteni.Imre-B@petneknekka:
  (2014-01-01 16:32:59)
  Az élelmiszerek hatása gondolkodásunkra, viselkedésünkre, közérzetünkre, társadalmunkra.
 • petneknekka: Nagyon érdekes és elgondolkoztató cikk! Bocsánat, ha buta a kérdés, de te írtad, vagy valamilyen forrást használtál? Ha ez utóbbi, akkor megadnád nekem kérlek? A szénhidrátok és bizonyos adalékok hatásáról a gyerekkori hiperaktivitásra már hallottam, olvastam, de a téma még úgy érzem "szűz terület", ezért örülök, ha bármi hasonlót találok.
  (2014-01-01 14:35:14)
  Az élelmiszerek hatása gondolkodásunkra, viselkedésünkre, közérzetünkre, társadalmunkra.
 • Imre-B: Köszönöm@Syncler:
  (2013-12-30 21:35:27)
  Boldog újévet.
 • Syncler: Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok Neked!
  (2013-12-30 20:11:43)
  Boldog újévet.
 • Törökné Ty. Gy.: Nem valami megnyugtató kilátást "festettél" elénk - igaz, sok helyen már az email címet is le kell adni ma is!
  (2013-11-28 19:28:16)
  Az internetes profilunk és a mindennapi életünk a jövőben.
 • Imre-B: Élképesztőek a számok de az általam olvasott cikkben azt írja, hogy némelyik csillag körül 3 lakható bolygó is kering. Itt sem sokon múlt ,hogy a Mars nem lakható a Vénusz meg lakható bolygó volt valamikor, csak történt valami a légkörével. @Syncler:
  (2013-11-17 11:08:08)
  Lakható bolygók.
 • Syncler: Semmit sem tudunk. Vagyis MI, egyszerű emberek.
  Mint mindig, akik hozzáférnek bővebben ezekhez a dolgokhoz, azok nem beszélnek. Nem azért, mert nem beszélnének, hanem azért, mert nem tehetik. Nekem ez a véleményem, ami kicsit összeesküvés-elmélet szagú, viszont meggyőződésem, hogy ha ennyi lakható bolygó van, akkor nem vagyunk egyedül.
  (2013-11-16 19:12:18)
  Lakható bolygók.
 • escorts Paris: I simply want to mention I am newbie to blogging and actually enjoyed this web page. Almost certainly I?m likely to bookmark your blog post . You really come with remarkable well written articles. Appreciate it for sharing your web site.
  (2013-03-27 22:04:57)
  Egyensúly a víz felett.
Counter
AmazingCounters.com
Powered by Blogger.hu